Agenturer

Vore agenturer dækker en meget bred vifte af tilbud, herunder bl.a. limtræ, massiv træ, finerede plader, folie-/laminat- og papir-omviklede profiler, malede emner, membranpressede låger, skuffer i massiv træ, alustel, rammer, ben mm.

Adles er specialister i leverancer af massiv træ til møbelindustrien og anden træbearbejdningsindustri. Adles prioriteter leverancer af træ i høj kvalitet og kan levere såvel gennemgående lameller som fingersamlinger. Fabrikken råder over et velassorteret lager af råtræ, som er tørret på egne tørrestuer, og har siden 2008 været FSC certificeret

Arko er med sit meget brede udvalg af materialer og overfladebehandlinger en af Europas førende leverandører indenfor folierede låger til bl.a. køkkenindustrien. Produkterne udvikler Arko i tæt samarbejde med kunden. Arko prioriterer udvikling og fremstilling af nye materialer og overfladebehandlinger, samtidig med at man hele tiden er på forkant med de nye trends indenfor området. Nøgleordene for Arkos produkter er topkvalitet og italiensk design.

Decospan er en af Europas største udbydere af finerede plader i standardmål. Baseret på et stort lager af forskellige basisplader og over 100 forskellige træsorter i finer kan Decospan tilbyde kunden en række spændende muligheder. Et stort lager også i spån, MDF og krydsfinerplader gør, at Decospan kan reagere hurtigt på kundeønsker – selv i mindre mængder.

Decospan France har i mere end 30 år fremstillet finerede halvfabrikata til møbelindustrien. Decospan France kan levere i de af kunden ønskede størrelser og bestræber sig hele tiden på at forbinde den håndværkmæssige kvalitet med kravene til industriel produktion, således at kunden får det bedst mulige produkt.

Besøg Decospan France

Erwin Gronemeier GmbH, i daglig tale kaldet Ergro, er et velrenommeret familiefirma beliggende i Herford, Tyskland, og grundlagt helt tilbage i 1924. Gronemeier er specialister i fremstilling af melamin færdigdele til køkken- og møbelindustri, men også låger og CNC bearbejdede emner er en del af kompetencerne.

Gronemeier har et samarbejde med alle de omkringliggende pladeproducenter, og vi kan derfor tilbyde decors fra bl.a. Pfleiderer, Kronospan og Glunz. Gronemeiers styrke er fremragende kvalitet opnået via nyeste maskinpark, suppleret med stor fleksibilitet og korte leveringstider.

Grespania er producent af keramiske plader, og introducerede for få år siden produktet Coverlam.

Coverlam er en porcelænsplade som leveres i hhv. 3,5 og 5,6 mm tykkelse, og er blandt andet velegnet til bordplader, køkkenfonter og andre former for inventar-beklædning. Pladerne leveres i flere forskellige dimensioner

www.grespania.com

Jaime har mere end 35 års erfaring i fremstilling af træskuffer og skuffeindsatse i massiv bøg, poppel krydsfiner, fineret eg etc. Skufferne skræddersyes til den enkelte kundes behov, hvad enten det drejer sig om leverancer til møbelindustrien, køkkenindustrien eller lignende. Alle produkter leveres i en håndværkmæssig topkvalitet.

Saca er en af Italiens mest moderne fabrikker for lakerede fronter. SACA arbejder udelukkende med polyestergrunder, hvilket giver det bedste slutresultat, ikke mindst når toplakken er højglans. SACA har siden virksomhedens start i 1967 opbygget et stort know-how og kan derfor tilbyde et meget bred udvalg, som finder anvendelse bl.a. i køkkenet, badet, soverummet, opholdstuen og kontoret.

Volpato er specialister indenfor produktion af komponenter til møbelindustrien, herunder profiler, alu-stel, sokler, ben, gummi-måtter. Der er tale om en meget dynamisk virksomhed, som hele tiden bestræber sig på at tilpasse sig markedet og kundernes behov, og hvor kvaliteten har topprioritet.

Mangler vi dig på vores Agentur liste?